Ευχαριστώ.

21 Δεκεμβρίου.
Επισήμως, η μικρότερη μέρα του χρόνου. Ανεπισήμως, η πιο φωτεινή. Για μένα, είναι η μέρα που έχοντας αφήσει πίσω μου την προετοιμασία του μπαζάρ, έχοντας ξεμεθύσει από τη χαρά μου που σας είδα εκεί ή που έμαθα ότι πήγατε, μετράω τις χαρές μου.
Τα συναισθήματα είναι πάντα πολύ έντονα στο μπαζάρ. Αυτό όμως που πάντα ξεχωρίζει και πάντα με εκπλήσσει είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου. Και αυτή είναι που με δεσμεύει. Νοιώθω δηλαδή μεγάλη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης όταν, βλέποντάς σας στο κατώφλι μας, καταλαβαίνω ότι και φέτος, μας εμπιστευθήκατε. Ότι μας διαλέξατε και φέτος για να μας στηρίξετε. Ότι πιστεύετε σ’ αυτό που πιστεύουμε κι εμείς: πως η μόνη οδός για αλλαγή είναι αυτή της ουσιαστικής αλληλεγγύης. Κι αυτό είναι οι Δρόμοι Ζωής. Μια ομάδα ανθρώπων, που συγγενεύουν ψυχικά γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Γιατί διαθέτουν το χρόνο και το ψυχικό τους απόθεμα ώστε να μπορέσουν να σταθούν αλληλέγγυοι σε κάποιους άλλους. Κι εσείς, κάνατε τη συνειδητή εκλογή να στηρίξετε αυτή την ομάδα και την δουλειά της που για πάνω από είκοσι χρόνια γίνεται μυστικά και ήσυχα στο Γκάζι.
Σας ευχαριστούμε. Και φέτος, κρατήσατε την πόρτα του κέντρου ανοιχτή.
Πάμε τώρα να χαρούμε. Και ν’ ανοίξουμε τα δώρα της αγάπης σας. Να θυμηθούμε τα γλυκά σας χαμόγελα και τα καλά σας λόγια. Τα ζεστά χέρια που έσφιξαν τα δικά μας. Και να κάνουμε Χριστούγεννα ζεστά. Μετά τις γιορτές, θα χτυπήσει το καμπανάκι για την προετοιμασία του μπαζάρ του 2018. Κι έχουμε πολύ δουλειά.
Καλά Χριστούγεννα και σε σας. Και καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη αγάπη και φως για όλους. Σας αξίζει.

Τίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *