Η ομάδα της γεύσης

Ακόμα προσπαθούν να ισιώσουν οι πλάτες, οι ώμοι, να ξεπρηστούν οι αστράγαλοι από την ορθοστασία, να ξεχωρίσουν τα εργαλεία του σπιτιού από αυτά του μπαζάρ. Τα συναισθήματα της χαράς και της ανακούφισης με το αποτέλεσμα της προσπάθειας είναι πολύ ζωντανά και θα είναι για καιρό.Οι πανελλήνιες τελείωσαν οι πίνακες επιτυχίας αναρτήθηκαν είμαστε πια πρωταθλητές όπως λένε και τα τραγούδια!

Ένας χρόνος προσπάθειας για να φτάσει στο ράφι του Μπαζάρ μας το κομψό μικρό ή μεγάλο βάζο με την νοστιμιά, από το δέντρο ή το ράφι του Σούπερ Μάρκετ. Δεν θα σας κουράσω με λεπτομερείς περιγραφές της περιπέτειάς του, κάποια στιγμή θα το αποτυπώσουμε και θα σας το διηγηθούμε!!!

Υπάρχουν ξωτικά που με κόπο απίστευτο δουλεύουν αδιάκοπα ολοχρονίς, άλλα για λίγες μέρες μόνο, για το φαγητό του εστιατορίου, εκείνα που με ένα τηλεφώνημα (σώσε μας, τελειώνει το φαγητό, φτιάξε και φέρε!!!) έρχονται με χαμόγελο κι ας σέρνουν το πόδι και γεμίζει ο πάγκος μας.

Υπάρχουν οι σταθεροί υποστηρικτές, οι βράχοι όπως τους λέω της ομάδας μας, οι διάττοντες αστέρες που έρχονται για λίγο λάμπουν και φεύγουν αφού μας γεμίσουν ομορφιές και απίστευτη ενέργεια, και αφήνω για το τέλος θα μου επιτραπεί την Καλή Νεράιδα, ξωτικό, εργάτρια μέλισσα των Δρόμων Ζωής, φίλη μου αγαπημένη, την Ελένη μας.

Να ευχαριστήσω όλους για όλα, και εσάς που μας τιμήσατε με παρουσία, αγάπη και συνεισφορά στο έργο μας.

Καλά Χριστούγεννα με Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα για όλους.

Εύα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *