Ο Δρόμος της ζωής μου

χριστουγεννιάτικα στολίδια από κουκουνάριαΟι Δρόμοι Ζωής είναι μία συνεχής γιορτή!
Είτε είναι τα μαθήματα στα παιδιά και η οποιαδήποτε ασχολία με αυτά και τις οικογένειες τους, είτε είναι το Μπαζάρ, είτε είναι η Φροντίδα, είτε είναι το «Μοιραζόμαστε», είτε είναι η καθαριότητα του Κέντρου, είτε είναι οι συναντήσεις των εθελοντών για εργασία ή για διασκέδαση, είτε είναι το ο,τιδήποτε τό/μάς αφορά, ολα είναι μία συνεχής γιορτή!

Η γιορτή βεβαίως, όπως όλοι ξέρουμε, θέλει προετοιμασία και όσο πιο καλή η προετοιμασία, τόσο πιο όμορφη, λαμπερή, γεμάτη χαρά, με άφθονα φαγητά και κέφι θα είναι η γιορτή.

Και η προετοιμασία σημαίνει εργασία, πολλή εργασία, συνεχή εργασία στους εαυτούς μας, για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, ώστε το όποιο έργο θα παράγουμε να είναι όλο και πιο σωστό, παραγωγικό, όμορφο, αποτελεσματικό.

Αυτή η γιορτινή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την συνεχή εργασία αυτοβελτίωσης και την προσφορά καρδιάς ήταν που με έφεραν στους Δρόμους Ζωής και από τότε η ζωή μου αλλάζει, γίνεται καλύτερη, πιο γεμάτη, πιο χαρούμενη, πιο αγαπησιάρικη.

Είναι μαγικό αυτό που διαδραματίζεται όταν αποφασίζει κάποιος, μέσα από τις όποιες αδυναμίες του, να προσφέρει το καλό του, συνδράμοντας και βοηθώντας τον συνάνθρωπό του στις δικές του αδύναμες στιγμές. Το καλό μοιραζόμενο πολλαπλασιάζεται και το κακό μοιραζόμενο αδυνατίζει και χάνεται!

Οι Δρόμοι Ζωής είναι οι δρόμοι μας, είναι ο δρόμος μου, είναι ο δρόμος που η καρδιά δυναμώνει, μεγαλώνει, γαληνεύει και απλώνεται.

Χριστιάνα

Ο δρόμος της ζωής της Χριστιάνας είναι γεμάτος κατασκευές και χειροτεχνίες

(πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

One thought on “Ο Δρόμος της ζωής μου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *